пʼятниця, 11 травня 2007 07:06

Вадим Олійник загинув дорогою на похорон

Водій вінницької маршрутки 27-річний Вадим Олійник їхав 1 травня бусом "Мерседес-Спринтер" у село Медвежа Немирівського району на похорон 58-річного дядька Миколи Непийводи. У салоні сиділа Вадимова наречена Наталія Печериця. Близько дванадцятої біля села Кудлаї Немирівського району бус злетів у кювет і перекинувся. Очевидці говорять, що "мерседес" зім"яло в гармошку, ніби від удару об стіну. Хлопець помер на місці. Наталю забрали в лікарню зі струсом мозку, сильними пошкодженнями грудної клітки, хребта, тазу.

Одразу після трагедії Наталія сама подзвонила з мобільного до Тетяни, матері загиблого хлопця.

— Таня допомагала готувати похорон брата Миколи, який помер від інсульту, — розказує жителька села Медвежа Катерина Семенівна, 47 років. — Коли жінка почула, що її син помер, то сама мало не віддала Богові душу.

Вадим майже три роки працював на вінницькому маршруті N33. Щоранку на роботу приїздив із Літина, де мешкав. Із ним працювали батько Дмитро та молодший брат Руслан.

Поховали чоловіка в Літині. Попрощатися з ним приїхало 20 водіїв вінницьких маршруток. Хлопці зібрали гроші й віддали їх батькам Вадима.

Слідство має з"ясувати причину аварії.

Зараз ви читаєте новину «Вадим Олійник загинув дорогою на похорон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі