середа, 02 липня 2008 18:51

Вадим Кучер перевернувся на краденому джипі

Уночі 27 червня в селі Четвертинівка Тростянецького району Вінниччини в дорожній аварії загинув 16-річний Вадим Кучер із Санкт-Петербурга.

— Загиблий викрав від місцевого бару "Бочка" джип "Ґрейт Вол", — каже начальник відділення Державтоінспекції Тростянецького району Микола Щербатий. — Власник авто, мешканець міста Ладижин, залишив його відкритим  і не забрав ключі.

Вадим встиг від"їхати трохи більше 100 м. Не впорався з керуванням і перевернувся. Помер на місці.

На Вінниччину Кучер приїздив до бабусі Лідії Євгенівни. Відпочивав на літніх та зимових канікулах.

— Містика якась! Сім років і рівно місяць тому в Росії загинули мама і папа Вадика, — каже сільський голова Четвертинівки Олександр Макух, 41 рік. — Вони також потрапили в аварію. Бабуся розповіла, що водити машину Вадик не вмів. Катався лише на велосипеді та скутері.

Після загибелі батьків, Вадима, як сироту, направили навчатися в російське Нахімовське військово-морське училище.

— Якраз цього року закінчив його, — продовжує Макух. — Бабуся їздила до нього на випуск, а потім привезла в село. Років три він зустрічався з дівчиною з нашого села, Людою.

Тіло Вадима Кучера відвезли до Києва на ексгумацію. Після кремації його прах направили до Санкт-Петербурга, де поховають біля батьків.

Розбитий джип куплений 2008 року. Автомобіль застрахований.

Зараз ви читаєте новину «Вадим Кучер перевернувся на краденому джипі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі