четвер, 16 вересня 2010 18:01

В оселі комфортніше з "Вайлант"

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  Магазин німецької фірми ”Вайлант” знаходиться на вулиці Тимощука у Вінниці. Тут можна придбати найсучасніше обладнання для дому та отримати консультацію
Магазин німецької фірми ”Вайлант” знаходиться на вулиці Тимощука у Вінниці. Тут можна придбати найсучасніше обладнання для дому та отримати консультацію

Настінні газові котли є візитною карткою німецької фірми "Вайлант".

Заснована в Німеччині 1874 року Йоганном Вайлантом, компанія завоювала популярність у всьому світі. І все завдяки універсальності та надійності її опалювального устаткування. У Вінниці котли цієї фірми можна придбати у магазині "Вайлант" на вул. Тимощука, 5.

— Автономність опалювання є великою перевагою. Як в економічному плані, так і в плані створення комфортного мікроклімату в приміщеннях, — розповідає Сергій Хаєцький, виконавчий директор сервісного центру й фірмового магазину "Вайлант". — Саме це має на меті німецька компанія, пропонуючи ось уже впродовж сотні років свої настінні газові котли. Без них неможливо уявити систему опалення заміського будинку.

За допомогою устаткування "Вайлант" можна обігрівати виробничі приміщення та житло.

— Установивши такий котел, ви назавжди позбудетеся проблем із теплом. І відчуватимете комфорт о будь-якій порі року за будь-якої холоднечі, — продовжує Сергій Володимирович. — Адже тепер ви не залежите від центрального опалення й можете самостійно обирати потрібну температуру.

Окрім газових котлів "Вайлант" також пропонує газові конденсаційні котли, автоматичні регулювальники опалювання, радіатори, електричні водонагрівачі, геліосистеми, теплові насоси.

— Ця техніка відповідає найвищим стандартам якості. До того ж ідеально пристосована до експлуатації в наших умовах, — говорить Анатолій Подолян, генеральний директор сервісного центру та фірмового магазину "Вайлант". — Сонце, вода, повітря чи газ — "Вайлант" зможе створити тепло з усього.

Фірма пропонує споживачам професійну підтримку на всіх рівнях — до і після продажу. Включаючи консультацію з вибору опалювального апарату, його установку, гарантійне і сервісне обслуговування.

— Представництво "Вайлант" в Україні постійно організовує семінари для торговельного персоналу, працівників монтажних і проектних організацій. У ході цих семінарів учасники здобувають знання з теорії і практики щодо всіх актуальних моделей апаратів "Вайлант". А також загальні відомості із сучасної теплотехніки, — зазначає Анатолій Подолян.

Для споживачів цілодобово працює гаряча лінія, за якою можна отримати кваліфіковану консультацію.


Фірмовий магазин "Вайлант": Вінниця, вул. Тимощука, 5.

Тел.: 63 09 45,

(067)430 49 01

Зараз ви читаєте новину «В оселі комфортніше з "Вайлант"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі