четвер, 13 листопада 2008 18:34

Узєлков боротиметься за титул чемпіона світу

15 листопада в Києві відбудеться відбірний поєдинок за звання чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBA. Всесвітня боксерська організація обрала вінничанина В"ячеслава Узєлкова, 29 років. Його суперник — румунський боксер Алехандро Лекетуша.

Титул чемпіона світу нині належить аргентинцю Уго Гараю.

— Можу здогадуватися, чому в суперники мені не обрали титулованого боксера, — усміхається В"ячеслав. — Ніхто не хоче їхати на програш. А я збираюся тільки перемагати.

Готуватися до поєдинку Узєлков почав три місяці тому.

Ввечері 11 листопада Лекетуш прилетів у Київ і одразу відправився в тренувальний зал. Там пробув близько півгодини. Румун налаштований на перемогу. Суперника планує нокаутувати у 9–10 раунді.

Своє відкрите тренування В"ячеслав Узєлков провів наступного дня.

— У залі щоденно тренуюся не менше чотирьох годин, — зазначив спортсмен. — А ще у мене з"явилося хобі — пейнтбол. У Вінниці зібралася команда із 20 осіб.  Є боксери, каратисти, борці та бізнесмени. Для мене пейнтбол — ще один спосіб тренування координації рухів на швидкості.

У професійному боксі В"ячеслав із 2004-го, провів 19 боїв. У всіх переміг. У липні цьогоріч завоював титул інтерконтинентального чемпіона з боксу — побив словенця Дениса Шимчича.

Зараз ви читаєте новину «Узєлков боротиметься за титул чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі