вівторок, 02 вересня 2008 18:37

Ювелірний магазин обікрали продавці

27 серпня продавці ювелірного магазину "Астра" в центрі Вінниці інсценізували пограбування. У міліції вони сказали, що виручку та прикраси на загальну суму понад 6 тис. грн із крамниці поцупили самі.

Дві продавщиці повідомили, що на них напало п"ять чоловіків. Вони нібито зайшли до магазину близько 15.00. Погрожуючи фізичною розправою, примусили віддати виручку та прикраси. Двох нападників жінки впізнали на відео, яке зняла камера відеоспостереження сусіднього магазину. Стоп-кадр із зображенням цих чоловіків розповсюдили у вінницьких трамваях і тролейбусах.

Правоохоронці опитували населення у громадських місцях, залах ігрових автоматів, барах. На слід злочинців вийти не могли.

— Підозри в правдивості свідчень потерпілих закралися одразу, — повідомляє Ганна Олійник, виконувач обов"язків начальника відділу зв"язків із громадськістю обласної міліції. — Дивним було, що грабіжники спокусилися лише на окремі прикраси й навіть на дешеву біжутерію. До того ж продавці не одразу після нападу скористалися тривожною кнопкою виклику охорони.

Плутаючись у свідченнях, жінки зізналися, що самі інсценували пограбування, аби приховати привласнені ними кошти. Чоловіки на відео виявилися випадковими перехожими.

— Розслідування триває, — продовжує Олійник. — Вирішується питання порушення кримінальної справи стосовно 42-річної вінничанки та її 28-річної спільниці.

Магазин працює в нормальному режимі. Працівники запевняють, не знають, що сталося.

Зараз ви читаєте новину «Ювелірний магазин обікрали продавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі