понеділок, 23 червня 2008 18:43

Юрія Мазура знайшли мертвим у ставку

Уранці 18 червня у ставку в центрі села Копіївка Тульчинського району Вінниччини діти знайшли вудку та мобільник. Як виявилося, вони належали 26-річному жителю Тульчина Юрію Мазуру. В обід на воді знайшли і його тіло.

Чоловік працював майстром по озелененню міста на підприємстві "Тульчинкомунсервіс". У село приїхав до бабусі кропити жуків на городі. Востаннє його бачили 17 червня о 17 годині. Він із вудкою йшов на ставок.

Юрій Мазур був неодружений. Він — один у батьків, жив разом із ними в Тульчині на вул. Свердлова. Закінчив лісотехнічний факультет Львівського університету.

— Я особисто виїжджав на місце, — розповідає слідчий Тульчинського райвідділу міліції Андрій Ведешин, 22 роки. — Під час огляду тіла ніяких тілесних пошкоджень або ознак насильницької смерті не виявив. Це підтвердив і судово-медичний експерт. Якби його втопили, були б якісь сліди. Глибина, з якої дістали тіло, близько 2,5 метра.

Ставок розташований у городі бабусі Юрія. У очеретах було прочищене місце, кладка. Там Юрій і рибалив. Слідчий припускає, що у воду міг упасти його телефон. Коли Юрій шукав мобільник, його ймовірно схопила судома, і він утопився. За словами Ведешина, в попередньому медичному висновку смерть наступила від утоплення. Алкоголю в крові не виявлено.

Колеги Юрія по роботі сумніваються, що чоловік сам утопився.

— Навіть у міській раді говорили, що невідомо, чи він сам утопився, чи йому помогли, — каже одна з працівниць підприємства "Тульчинкомунсервіс". Свого імені не називає. — Я чула, що на копіївському ставку одного чоловіка таки вбили. Це вже не перший случай.

— Юрій працював у нас лише рік. Але враження залишив хороші, — додає інспектор "Тульчинкомунсервісу" Наталія Зелінська, 52 роки. — Був дуже відповідальним і старанним працівником. Сам заклав розсадник на 400 саджанців дуба, ялини, сосни. По всіх міських садках посадив яблуні, персики, абрикоси. За деревами своїми "жигулями" їздив у лісництва сусідніх областей. Біля парку "Пам"ять" висадив Алею слави. Провів інвентаризацію всіх насаджень по вулицях, парках, складав акти на вибраковку аварійних дерев.

Юрія Мазура поховали в селі Копіївка на сільському кладовищі. На похорон прийшло понад 300 людей.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Мазура знайшли мертвим у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі