понеділок, 18 серпня 2008 16:56

Юрій Подопригора заплутався в рибальських сітках

8 серпня на річці Південний Буг у селі Селищі Літинського району Вінниччини потонув 25-річний Юрій Подопригора. Із друзями він ішов на день народження до товариша.

— Було жарко, і ми рішили покупатися, — розповідає товариш Юрія Іван Білаш, 24 роки. — Юра нирнув десь на середині річки, але вже не винирнув. Спочатку стали його самі шукати, тоді звернулися до рятувальників.

Чоловіка знайшли вранці наступного дня.

— Він заплутався в риболовних сітках, — каже селищний голова Літина Анатолій Бичок. — Юра добре вмів плавати, бо його дядько майстер спорту з плавання.

Поховали Юрія Подопригору на кладовищі в Літині. У його матері залишилося дві молодших доньки. Із чоловіком вона розлучена.

— Юра всігда хвалився, що він у воді почувається як риба, — каже односельчанка Аліна Онищук. — Люди говорять, що його спеціально втопили, п"яним він не був. Судмедекспертиза показала, що алкоголю у крові не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Подопригора заплутався в рибальських сітках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі