четвер, 21 серпня 2008 20:42

Юлія Вигівська стала кращим роботодавцем року

 

За підсумками регіонального конкурсу в номінації "Кращий молодий роботодавець року" перемогла директор підприємства "Біоленд" Юлія Вигівська, 27років. Жителі десяти сіл Мурованокуриловецького району віддали підприємству в оренду 10 тис. га землі. Фірма підписала контракт на десять років.

— Торік у серпні ми прийняли на роботу людей, — розповідає Вигівська. — Муровані Курилівці вибрали за рекомендацією Вінницької облради. До нас ці землі 15 років не обробляли. На нашому підприємстві працює понад сто чоловік. Середня зарплата 2 тисячі гривень. Роботу організовано в три зміни. Ми посіяли 7 тисяч гектар озимини та 2 тисячі гектар сої. Зібрали 3 тисячі озимини. Вийшло 4 тонни з гектара.

Юлія Вигівська взяла на роботу й батька 49-річного Івана Вигівського. Він займає посаду директора підприємства "Біоленд-Вінниця". До того  працював директором Немішаєвської школи на Київщині.

— Батько за фахом біолог-хімік, мабуть, тому ця робота йому підійшла, — продовжує. — Пам"ятаю, він приїхав у Мурованокуриловецький район, подивився, та й каже: "Я залишаюся".

Юлія Вигівська народилася й виросла в селищі Немішаєво Київської області. Навчалася в Академії внутрішніх справ у Києві за спеціальністю оперативно-розшукова діяльність.

— Пропрацювала півроку за спеціальністю і зрозуміла — не моє.

Юлія не одружена, дітей не має. В її фірми є представництва в Миколаївській, Одеській, Чернігівській, Житомирській, Запорізькій областях.  Підприємство працює з квітня 2007-го.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Вигівська стала кращим роботодавцем року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі