четвер, 18 вересня 2008 20:57

Юлія Бєлікова нарощуванням вій заробляє півтори тисячі гривень

Автор: фото: Тетяна САРАХАН
  Вінничанка Юлія Бєлікова у себе вдома робить корекцію вій Ірині Махновській. Процедура коштує 60 гривень. Робити її потрібно раз на місяць
Вінничанка Юлія Бєлікова у себе вдома робить корекцію вій Ірині Махновській. Процедура коштує 60 гривень. Робити її потрібно раз на місяць

29-річна вінничанка Юлія Бєлікова нарощує штучні вії. Заробляє до 1,5 тис. грн на місяць. В Україні цим займаються два роки.

Нарощувати вії Бєлікова навчилася в Києві на одноденному семінарі. Домашнім майстром працює рік. До цього нарощувала нігті.

У київському магазині перукарського сервісу Юля придбала набір інструментів за 600 грн. У комплекті три види вій із синтетичного волокна, чорний клей-смола, гумова груша для сушіння вій, два пінцети, ножиці, розчин для зняття вій.

За роботу майстер бере 120 грн. Для кожної клієнтки витрачає від 60 до 100 штук вій. Процедура триває 1,5–2 год. Такі вії носяться три місяці.

— Частіше клієнтки хочуть нарощувати верхні вії, — ділиться Юлія. — Так вони здаються довшими. Нижні вії майже ніхто не нарощує.

Наростити кінчики власних вій можна за 60 грн. Стільки ж коштує корекція. Її потрібно робити раз на місяць.

— Це не врєдно. Десь може рєснічка закотилася — треба підрівняти. Десь випала — нову наростити, — пояснює Юлія. — І бажано менше видьоргувати та розчісувати.

Жінка радить не спати на животі, щоб вії не ламалися.

— Спочатку боялася купатися, — розповідає вінницька клієнтка Ірина Махновська, 20 років. — На мене всі оглядаються. Із такими рєсніцами так класно. Я навіть їх не красю.

Цього року штучні вії стали популярними. Нігті нарощують менше. Клієнтки до Бєлікової записуються за тиждень. Юлія наростила вії 20 клієнткам.

— Гроші, які витратила на матеріали, вже повернула, — говорить Бєлікова. — Тепер працюватиму на прибуток.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Бєлікова нарощуванням вій заробляє півтори тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі