середа, 23 січня 2008 17:47

У Володимира Кумашева знайшли п"ять мішків макової соломки

За перевищення швидкості при в"їзді в селище Вороновиця Вінницького району 22 січня близько 21.00 даїшники зупинили БМВ-835. У багажнику 42-річного Володимира Кумашева знайшли п"ять мішків макової соломки загальною вагою 35 кг.

— Чоловік мешкає в місті Яготин Київської області, — каже працівник Державтоінспекції Вінниччини Тетяна Яцко. — Розповідає байку, що там його найняли чоловік та жінка. Просили машиною довезти до села Людавка Жмеринського району. За це заплатили 500 гривень. Сказали, що в мішках насіння. У Вінниці пара нібито пересіла в машину "жигулі" та наказала їхати за ними.

Володимир Кумашев офіційно ніде не працює, підробляє таксистом. На його машині під час затримання шашечок не було. Тепер чоловік перебуває у слідчому ізоляторі райвідділу міліції.

За 2007 рік обласне ДАІ зафіксувало 85 випадків перевезення наркотиків. Загальна вага вилученого — 34 кг. Переважно це була макова соломка.

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Кумашева знайшли п"ять мішків макової соломки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі