четвер, 16 жовтня 2008 17:43

У турнірі з бодібілдингу змагатимуться п"ять вінничан

Автор: фото надане Сергієм Панадієм
  Під час цьогорічного Кубка Поділля у театрі імені Садовського Сергій Панадій (посередині), віце-президент федерації бодібілдингу та фітнесу України, президент вінницької федерації бодібілдингу, пожимає руки спортсменам — Арвідасу Ніцкусу (ліворуч) з Литви
Під час цьогорічного Кубка Поділля у театрі імені Садовського Сергій Панадій (посередині), віце-президент федерації бодібілдингу та фітнесу України, президент вінницької федерації бодібілдингу, пожимає руки спортсменам — Арвідасу Ніцкусу (ліворуч) з Литви

19 жовтня у вінницькому театрі ім. Садовського відбудеться перший Всеукраїнський турнір з бодібілдингу на кубок "Супер-Сет". Приїде 50 учасників із 15 регіонів України. Спортсмени змагатимуться в чотирьох номінаціях: бодібілдінг, боді-фітнес, класичний бодібілдинг та жіночий фітнес. Останні дві є новими.

— Класичний бодібілдинг відрізняється від сучасного тим, що в спортсмена обмежена вага щодо росту, — пояснює 40-річний Сергій Панадій віце-президент федерації бодібілдингу та фітнесу України. — Чим вищий зріст, тим більше додаткових кілограмів. А от у бодіфітнесі оцінюють лише статуру та естетичну подачу. У жіночому фітнесі треба показати також довільну програму та створити певний образ.

На сцену вийдуть вінничани: срібний призер чемпіонату світу з бодібілдингу серед юніорів Артем Андрєєв, 22 роки, 23-річний чемпіон України Юрій Онуфрійчук, чемпіон України серед юніорів Євгеній Медвєдєв, 20 років та фіналіст чемпіонату України з бодібілдингу 25-річний Олег Ніколаєць. Серед жінок регіон представлятиме Тетяна Обревко, чемпіонка України з бодібілдингу.

Турнір проводять до відкриття у Вінниці спортивного клубу "Супер-Сет" по вул. Острожського, 55. Він має площу 1000 кв. м. На його створення витратили понад 1 млн грн.

Розіграють абонементи у спортклуб

— У клубі є кардіо- та атлетичний зали, масажний кабінет, солярій, фітнес-студія, — розповідає Панадій. — Можна записатися на секції тай-бо, східних єдиноборств, пілатесу, степ-аеробіки, йоги, танців. По всьому комплексу встановлені плазмові телевізори, навіть у роздягальні. Батьки зможуть залишити своїх дітей у спеціальній дитячій кімнаті.

Вхід на всеукраїнський турнір за квитками. Вартість 30–40 грн. Їх можна придбати в касах Центрального універмагу. Адреса театру: м. Вінниця, вул. Театральна, 13. Довідки за тел. (0432) 35 13 64 (переключити на 1705).

За квитками організатори розіграють кілька абонементів до клубу.

Зараз ви читаєте новину «У турнірі з бодібілдингу змагатимуться п"ять вінничан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі