четвер, 17 липня 2008 17:14

У Теплику двічі продають поминальні вінки

У райцентрі Теплик люди ретельно оглядають вінки та кошики, які купують ідучи на кладовище. Кажуть, що їх продають по другому, а то й третьому разу.

— 5 червня, якраз на теплицькі Проводи, нам повідомили, що в приміщенні районного побуткомбінату підприємець Михайло Онуфрієнко, який займається ремонтом побутової техніки, перепродує ритуальні вінки, — каже дільничний інспектор Теплицького райвідділу міліції Віталій Мельник, 37 років. — Ми одразу ж виїхали туди з перевіркою.

За словами Мельника, з ліцензією в Онуфрієнка було все в порядку. Лише накладні на вінки були відсутні. Підприємець пояснив: "Я багато вінків не купляю, 2–3 штуки беру в Умані".

— Я ретельно оглянув кілька вінків, — продовжує Віталій Мельник, — і можу впевнено сказати: деякі з них уже використовувалися. На них були сліди від глини, іржа на дротах, якими скріплюються паперові квіти.

Оглянути ритуальні предмети дільничний запросив ще двох підприємців, які в Теплику надають ритуальні послуги.

— То були мої вінки, сто процентів! — підтвердив один із них. Назвати своє прізвище чоловік відмовився. — Хіба ж я своєї роботи не знаю? Ні з чиїми не сплутаю. Але Бог йому суддя. Я з ним судитися не буду.

За словами чоловіка, подібні випадки мають місце не лише в Теплику.

— Якби до нас поступила письмова заява конкретної людини, можна було б проводити подальше розслідування, — каже Мельник. — А так справу довелося закрити.

Зараз ви читаєте новину «У Теплику двічі продають поминальні вінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі