четвер, 20 листопада 2008 19:04

У театрі "Арлекін" Червона Шапочка робить сальто

У театрі "Арлекін" Червона Шапочка робить сальто

Щосуботи та неділі вінницький театр-студія "Арлекін" влаштовує для дітей вистави з ляльками-велетнями. Актори показують дещо змінені варіанти казок "В гостях у Шрека", "Чарівний дарунок", "Пригоди в лісі".

— У нас оригінальні постановки, багато танців та трюків, — розповідає менеджер театру Максим Кім, 23 роки. — Вовк танцює брейк-данс, бабуся перекидається через голову, а Червона Шапочка робить сальто. У виставі "Чарівний дарунок" лише один актор переодягається 20 разів. Протягом виступу актори запрошують дітей на сцену, влаштовують ігри, конкурси, роздають подарунки.

Театр-студію створили два місяці тому. До того група чотири роки працювала в місцевому Будинку офіцерів, називалася "Стожари".

— Ми виступали на новорічні та дитячі свята, — розповідає директор театру Олена Андрійчук, 37 років. — Сценарії казок, танцювальні номери, костюми розробляли самі.

У театрі працюють студенти вузів міста, випускники колишньої студії "Стожари". У репертурі — 10 вистав. На Новий рік готують прем"єру.

— Маємо свою студію танцю та вокалу, — продовжує Максим Кім. — Батьки можуть записати до них дітей на навчання.


22 та 23 листопада покажуть музичну казку "Чарівний дарунок". Початок — 12.00. Вартість квитка — 30 грн. Дітям до трьох років вхід вільний. Адреса: м. Вінниця, вул. Зодчих, 40. Тел.: 69 64 57,

8 (067) 924 40 19.

Зараз ви читаєте новину «У театрі "Арлекін" Червона Шапочка робить сальто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі