четвер, 25 грудня 2008 17:29

У рік Бика добре одружуватися

У рік Бика добре одружуватися

2009-й рік Жовтого Земляного Бика — другий рік 12-річного циклу за східним календарем. Провідний астроном Вінницького планетарія 66-річна Марія Левченко каже, що цей час позначиться змінами на краще, працею, експериментами й увагою до сім"ї.

— За легендою, Бика обрали другим з усіх тварин за його чуйність, доброту та працелюбність, — каже Марія Федорівна. — Тварина практична, трудолюбива і вперта. Якщо ви слідуватимете принципу із фільму "Чародії": "Бачу ціль, вірю в себе, не помічаю перепон!" — Бик винагородить вас успіхами. Рік Жовтого Бика принесе в життя стабільність і рівновагу.

Він буде вдалим для тих, хто не боїться сміливих вчинків, поважає порядок і опирається на закон. Особливо прихильним буде 2009-й для народжених у роки Бика, Мавпи та Півня. У цей час закладатимуться основи фінансового благополуччя. Починайте накопичувати гроші, інвестувати кошти в довготермінові проекти. Найкращий період для початку власної справи — із 26 січня по 14 лютого.

У рік Бика добре одружуватися. Молодим сім"ям буде підтримка від держави. Для народження дітей і придбання нерухомості більше підходить друга половина року. Якщо купите ділянку під забудову — дайте походити по ній коровам. Вони по фен-шуй зроблять землю чистою.

У рік Бика можна змінити свою долю?

— Це можна зробити у свій день народження. Якщо людина поїде із дому, змінить годинникові пояси, зміниться її гороскоп. 2009-го в наше життя втручатиметься Меркурій. Тому із 11 січня по 2 лютого не слід переходити на нове місце роботи. Із 7 по 31 травня — не варто купувати дорогі речі. Із 7 по 30 вересня — не оформляйте жодних документів.

Сонячне затемнення 26 січня може принести горе. Три дні до і після затемнення не приймайте відповідальних рішень. Особливо це відчують Леви на стосунках із колегами. Козерогам слід дотримуватися здорового глузду у фінансових питаннях. А ось ті, в кого черговий день народження співпаде із затемненням, протягом наступних чотирьох місяців позбудуться шкідливих звичок.

Сонячне затемнення 22 липня провокує мітинги протесту. Найбільш вразливими будуть ті, хто народився на межі сузір"їв Козерога та Водолія.

Як готуватися до Нового року?

— Бик — тварина домашня, тому краще зустрічати Новий рік у колі сім"ї. Особливо ретельно підбирайте меню. Не готуйте страви із телятини. Зате немає обмежень для овочевих і фруктових салатів, страв із пророщеного зерна, молока, сирів. Добре прикрасити святковий стіл фігуркою Бика та поставити 12 або п"ять свічок. Згідно із фен-шуй, ялинку ставимо в куток багатства, тобто зліва по діагоналі від вхідних дверей. На ялинці має бути багато золотих прикрас. Це покращить матеріальне благополуччя.

Що одягнути в новорічну ніч?

— Зустрічати Новий рік потрібно в скромному, майже діловому одязі золотого та жовтого кольору. Підійдуть також коричневий, сірий і пастельні кольори. Категорично уникайте червоного, щоб не дратувати Бика.

Зараз ви читаєте новину «У рік Бика добре одружуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі