четвер, 09 грудня 2010 18:46

У постраждалих від повені вкрали два мільйони гривень

Майже 2 млн грн, що їх виділили на ліквідацію наслідків повені 2008 року, використали не за призначенням у Могилів-Подільському та Мурованокуриловецькому районах.

— Ці райони отримали 46 мільйонів гривень, — розповідає Ганна Пристайчук з обласного контрольно-ревізійного управління. — У Могилів-Подільському четверо сімей незаконно одержали 572 тисячі компенсації за пошкоджені будинки, які комісія кваліфікувала як зруйновані й такі, що ремонту не підлягають. Хоча насправді їх можна було капітально відремонтувати.

Іще одна сім'я отримала 78 тис. грн за недобудований будинок, бо записали як постраждалий від повені. Деяким родинам із Могилева-Подільського, сусідніх сіл Серебрії та Немії комісія збільшила в актах житлову площу, приплюсувавши до неї гаражі та підвали.

— Майже 280 тисяч гривень отримали четверо людей з Могилева-Подільського та Мурованих Курилівців як власники пошкоджених будинків, які їм не належать, — продовжує Ганна Миколаївна. — Дев'ять жителів Могилева-Подільського отримали 16 тисяч за втрачений урожай та пошкоджені господарські будівлі, яких немає в жодних актах.

Зайвих 228 тис. грн виділила Могилів-Подільська міськрада на оздоровлення дітей, які насправді не постраждали від повені.

Зараз ви читаєте новину «У постраждалих від повені вкрали два мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі