четвер, 22 листопада 2007 19:10

У парламенті буде двоє жителів Вінниччини

У новому складі Верховної Ради вихідців із Вінницької області двоє — депутат облради 38-річна Катерина Лук"янова від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" та гендиректор спиртзаводу в Немирові 60-річний Степан Глуcь від БЮТу.

Степан Глусь був нардепом минулого скликання. Далі планує лобіювати в парламенті програму альтернативних видів палива — біодизель та біоетанол. Збирається займатися проблемами спиртової галузі країни.

Колишня соціалістка Катерина Лук"янова працюватиме над програмою врегулюванням розповсюдженням трамадолу.

— Також буду виконувати передвиборні обіцянки про надання пільг учителям у сільській місцевості, підвищення їм зарплати, — говорить депутатка.

Уродженців Вінниччини або тих, хто деякий час працював у регіоні, в новому складі Верховної Ради 10 осіб. Нині вони живуть у столиці.

Нардепом став голова обласного осередку "Батьківщини" Георгій Філіпчук, 57 років. Родом він із Чернівецької області, але більш як рік живе у Вінниці.

До парламентських виборів-2006 на Вінниччині жила близько року й очолювала обласний осередок партії "Наша Україна" Валентина Королькова, 41 рік. Нині вона — депутат від НСНУ.

Зараз ви читаєте новину «У парламенті буде двоє жителів Вінниччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі