четвер, 28 січня 2010 18:10

У "Магіцентрику" майстрували листівку із сюрпризом

24 січня мороз не завадив дітям укотре прийти до вінницького "Магіцентрику" на свято. Маленькі відвідувачі залюбки виготовляли листівку. На столах лежать ножиці, кольоровий папір, олівці, степлер. Усі слухають, як потрібно прикріпляти "сюрприз" до листівки.

— Мені сусідка Наташа сказала, що тут класно. Прийшла одного разу з нею, мені сподобалося. Тепер разом не пропускаємо ні одного свята, — говорить 11-річна Ганна Білик. Показує заготовку для "сюрпризу". — Бачте, щоб вийшло все гарно, вирізати треба дуже акуратно.

Копітка робота над листівкою триває. Діти зосереджено обмальовують шаблони, вирізають фігури.

— Ніколи не думала, що мій Альоша буде із захватом майструвати щось із паперу. Просто дивуюся, звідки у нього взялося терпіння. У мого маленького крутька, що дві хвилини не всидить на місці, — ділиться 27-річна вінничанка Людмила Гресько. Гладить по голові 5-річного сина. — Працюй, працюй, синуля. Старайся!

Готові вироби маленькі майстри з радістю демонструють батькам та одне одному. Потім дивляться виступ студії танцю "Грація".

31 січня о 15.00 відбудеться чергове свято. Зручний вхід до дитячого розважального комплексу "Магіцентрик" із вул. Соборної. Треба піднятися на другий поверх.

Зараз ви читаєте новину «У "Магіцентрику" майстрували листівку із сюрпризом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі