четвер, 17 грудня 2009 18:43

У "Фотоімперії" торгують за оптовими цінами

Автор: фото: Інна ЧЕРВІНЧУК
  Продавець оптово-роздрібного центру розповідає відвідувачеві про технічні характеристики фотоапарата
Продавець оптово-роздрібного центру розповідає відвідувачеві про технічні характеристики фотоапарата

У п"яти фірмових магазинах мережі "Фотоімперія" у Вінниці продають найсучаснішу фото- та відеоапаратуру, мобільні телефони, комп"ютерну техніку й аксесуари до них. Цьогоріч "Фотоімперія" стала лауреатом премії "Імена, яким довіряють". За результатами незалежної експертизи, яку проводила компанія "Регіон-інформ", мережа продає 70% фотоапаратів у області. Усі — брендові: "Кенон", "Самсунґ", "Олімпус", "Соні", "Панасонік", "Філіпс", "Фуджіфілм" та інші.

— Наша козирна карта — ціна, — говорить генеральний директор "Фотоімперії" Володимир Васильченко, 34 роки. — Ми не заманюємо покупців різними акціями та передсвятковими знижками. У нас постійні оптові ціни. По інших магазинах люди, спокусившись на знижку 10 відсотків, купують фотоапарат ціною 2 тисячі гривень за 1800. У нас же точнісінько такий вони можуть придбати лише за 1000 гривень.

Із Володимиром Васильченком спілкуємося в нещодавно відкритому оптово-роздрібному центрі "Фотоімперія" по вул. Фрунзе, 10. Тут на покупця чекає не лише ультрасучасний рівень обслуговування, а й реальна економія коштів.

— Скажімо, DVD-диск умовно коштує 2 гривні. 100 таких дисків у нашому оптово-роздрібному центрі можна купити по гривні 50 копійок, — пояснює Володимир Вікторович. — Така схема працює з будь-яким нашим товаром. Захотіли купити за оптовою ціною фотоальбом — придбайте три; батарейки — візьміть одразу упаковку.

Техніку в мережі продають за оптовими цінами. Ексклюзивні моделі привозять на замовлення.

Зорієнтуватися у величезному асортименті покупцям допомагає досвідчений персонал. 90% продавців мають вищу технічну освіту. Вони грамотно та дохідливо розказують про технічні характеристики товару та надають практичні консультації з користування ним.

90 відсотків продавців мають вищу технічну освіту

Сьогодні у "Фотоімперії" найбільший у Вінниці вибір мобільних телефонів. При цьому — найновіші моделі й найнижча ціна. І головне: апарати — не "сірі". Купуючи мобільний у "Фотоімперії", людина може бути цілком спокійна, що це офіційний телефон, а не ввезений в Україну нелегально й "перепрошитий" для українських мобільних мереж.

Найдешевший мобільник у "Фотоімперії" можна купити за 250 грн. Є моделі й по $2 тис. Найходовіші — по 1000 грн.

Користуються попитом у мережі МР3-плеєри, що мають високу якість звуку. Широкий асортимент веб-камер та навушників із мікрофонами, що особливо актуально в наш час для спілкування в Інтернеті через скайп-програми.

Повну сервісну підтримку усіх придбаних у мережі "Фотоімперія" товарів забезпечує сервісний центр по вул. Некрасова, 1.

Магазини "Фотоімперії" розташовані за адресами: вул. Фрунзе, 10, вул. Короленка, 35, вул. Київська, 54, вул. Келецька, 78 та у "Магіцентрі" на вул. Козицького, 51.

Зараз ви читаєте новину «У "Фотоімперії" торгують за оптовими цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі