четвер, 14 серпня 2008 17:35

У цирку на воді гімнастка падатиме з-під купола

  17-річна акробатка Вікторія Книш виконує номер падіння на ременях. Виступ супроводжується димовим ефектом та ілюмінацією
17-річна акробатка Вікторія Книш виконує номер падіння на ременях. Виступ супроводжується димовим ефектом та ілюмінацією

Пересувний київський цирк на воді "Водяна феєрія" виступатиме з 15 серпня у Центральному парку Вінниці. У шатрі зможуть розміститися 600 глядачів. Для виступу сконструювали манеж діаметром 9 м. У нього залили 20 куб. м води. Басейн завглибшки метр. За тиждень воду поміняють двічі. По завершенні гастролей її зіллють у каналізацію.

Дійство на водній арені триває 2 год. Артисти показують 14 номерів та шість реприз. Виступи супроводжуються фонтанами, ілюмінацією, димом та мильними бульбашками.

— Цирку 5 років. Раніше він називався "Меркурій". Цьогоріч почали працювати на воді й змінили назву на "Водну феєрію", — розповідає директор 35-річний Ігор Архангородський. — Наш колектив із 17 чоловік. Є чотири циркові сім"ї.

Найстаршим артистом у цирковій групі є дресирувальник та клоун Юрій Грабовський, йому 49 років. Наймолодша — повітряна гімнастка 16-річна Вікторія Книш.

У програмі є екстремальний номер — падіння повітряної гімнастки із-під купола цирку. Його виконує 29-річна Олена Картукова. На арені під супровід вогняного шоу виступатимуть два нільські крокодили — 7-річний Гена та Марат, 2 роки. Гігантська макака-крабоїд 5-річний Джонік стрибає крізь кільця, жонглює м"ячами та бігає по фонтану.

Гастролі триватимуть до 24 серпня. Початок вистав о 18.00, у вихідні — о 15.00 та 18.00. Квитки 15–40 грн. Дітям до 3 років вхід безплатний.

Зараз ви читаєте новину «У цирку на воді гімнастка падатиме з-під купола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі