четвер, 13 березня 2008 18:48

У Білоусівці підпалили кабінет сільської голови

Близько другої години ночі 2 березня загорівся кабінет голови Білоусівської сільради, що в Тульчинському районі на Вінниччині.

— Невідомий розбив шибку, вилив у кабінет солярку та запалив сірника. Добре змочені соляркою стільці спалахнули миттєво. На щастя, вогонь не поширився, — говорить начальник Тульчинської пожежної частини, 33-річний Сергій Рудик.

Сільрада розміщується в щойно відремонтованому приміщенні. У сусідніх кімнатах — дільничний пункт міліції, поштове відділення, бібліотека.

Все обійшлося обгорілими меблями, килимом, тюлю та кіптявою на стінах. Загальна сума збитків до 2 тис. грн.

— Уже за кілька годин міліція затримала підозрюваного, — каже Сергій В"ячеславович. — Допомогли відеокамери спостереження, встановлені неподалік на будівлі місцевого сільгосппідприємства "Старт".

Однією з версій є зведення особистих рахунків із сільським головою.

— Когось не влаштовує або сільрада, або голова. Може комусь на хворий мозоль наступила? — говорить Білоусівська сільська голова Катерина Шпак, 48 років. — Така моя робота, подобається це комусь чи ні.

Зараз ви читаєте новину «У Білоусівці підпалили кабінет сільської голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі