понеділок, 24 березня 2008 17:04

"Тульчинку" відправили до Африки

Сьогодні підприємство "Тульчинський маслосирзавод" на Вінниччині є одним із лідерів в Україні з виробництва вершкового масла та спредів.

— Тиждень тому пароплавом направили зразки масел, спредів та сумішів до наших дилерів в Африці, — каже завідувач маслоробного виробництва Наталя Шарлай, 50 років. — Якщо відповідь буде позитивною, почнемо вивантажувати масло в Африку. У масло, що їде в теплі країни, додаємо більше солі.

На "Тульчинці" працює 967 осіб. Середня зарплата — 1 тис. грн у робітників і 2 тис. грн в інженерно-технічних працівників. В асортименті 21 вид продукції. Найпопулярніші масла — "Вершкове", "Екстра" та спред "Тульчинський".

— Ми першими в Україні розробили технічні умови для виробництва спредів — легких масел, що мають невелику кількість холестерину, — пояснює директор підприємства Ігор Полторак, 45 років. — Тепер розробляємо новий продукт — крем-пасту, яка за смаковими якостями наближена до вершкового масла, вітамінізована, має меншу жирність.

Сьогодні продукцію підприємства продають у Росію, Молдову, Казахстан, Азербайджан та Грузію.

Зараз ви читаєте новину «"Тульчинку" відправили до Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі