вівторок, 17 червня 2008 17:23

Троє хлопців згоріли в машині

О другій ночі 10 червня в селі Кинашів Тульчинського району "Опель-Кадет" врізався в паркан обійстя пенсіонера Михайла Хавари. Авто знесло огорожу і вдарилося об горіх біля будинку.

— Ми з чоловіком почули страшний гуркіт, — розповідає Валентина Хавара, 70 років. — Коли вискочили надвір, побачили вогонь. Допомогти людям із машини ми не могли, бо вона сильно горіла і могла в любу секунду зірватися. Плам"я піднімалося вгору на 4–5 метрів. Чоловік викликав пожежну, "швидку", міліцію. Через 15 хвилин вони приїхали, пожежники почали гасити вогонь.

Ударом вирвало і потрощило забетоновані до 1 м стовпи воріт і хвіртки. До хати за 15 м летіли поліна.

У машині сиділи четверо. Троє пасажирів 19–20 років загинули. Вцілів водій. Після зіткнення 22-річний житель Тульчина вибіг із машини і став тікати.

— Він у стані шоку нічого не соображав, — каже свідок нічної трагедії, 24-річний місцевий житель Юрій. — Я його догнав і сказав, що його все одно знайдуть. Якби був скочив в автомобіль, то мені теж був би кінець, — говорить тихіше. Він гадає, що в машині могла вибухнути газова установка. — А вже наступного дня приходили два пацани. Вони теж мали їхати тією машиною, але в останній момент не сіли. Один із них одружений із сестрою того, хто згорів.

Двох загиблих поховали в Тульчині, третього — в одному з сіл Немирівського району. На місці трагедії поставили вінок. Розтрощені ворота і хвіртку ще не відремонтували.

Розповідати деталі пригоди міліція відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Троє хлопців згоріли в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі