понеділок, 26 листопада 2007 18:54

Троє хлопців розбилися в попутці разом із водієм

На трасі поблизу села Лисогора Вінницького району о 7.40. "жигулі" зіткнулися з вантажівкою. Загинули водій ВАЗу 21063 23-річний Валерій Ковдра з Літина та три його пасажири, яких він підібрав дорогою.

25-річний Микола Нефедов, 17-річний Анатолій Постовий із села Вишенька Літинського району та житель Дяківців 30-річний Микола Ільченко зранку добиралися на роботу до Вінниці. Працювали на будівництві в підприємця. Робили ремонти в квартирах.

За кілька кілометрів легковик раптово звернув на зустрічну смугу. Назустріч їхав ЗІЛ-138 із селища Турбів. Водій вантажівки намагався уникнути зіткнення і з"їхав на узбіччя. Він та пасажир залишилися неушкодженими. Удар припав у бік вантажівки. Пасажири "жигулів" загинули на місці.

Траса зранку 22 листопада була слизькою, бо осідав туман.

— Переднє колесо легковика було пробите. Можливо, воно і стало причиною аварії. Проте розглядаємо версію, що водій заснув за кермом, — говорить начальник прес-служби обласної міліції Олександр Кутовий.

Водійські права Валерій Ковдра отримав у вересні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Троє хлопців розбилися в попутці разом із водієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі