пʼятниця, 04 липня 2008 17:21

Технікум востаннє випустив менеджерів

2 липня у Верхівському сільськогосподарському технікумі на Вінниччині був випуск. Дипломи отримали 58 випускників.

На майданчику вишикувалися три групи вчорашніх студентів стаціонару — агрономи та землевпорядники. Їх вітають куратори, батьки, артисти самодіяльності. Окремий сольний номер — від директора технікуму Олександра Кушніра.

Спочатку вручають дипломи з відзнакою. Таких дев"ять, згодом — усім іншим. Виявляється, на "сцені" — не всі випускники. Ще є 17 менеджерів, які навчалися на платному факультеті (600 грн за рік) заочно. Вони не в святковому вбранні, тому непримітні.

— Це наша перша й остання група менеджерів, — каже заступник директора з навчальної частини Анатолій Дмитренко, 60 років. — Більше на цю спеціальність не набиратимемо студентів. Нема бажаючих, та й термін ліцензування закінчується.

На факультети агрономії та землевпорядкування є 11 заяв. А на відкриття відділення "Зелене будівництво і садово-паркове господарство" технікум поки що не отримав ліцензії. Це має статися восени.

Зараз ви читаєте новину «Технікум востаннє випустив менеджерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі