середа, 05 грудня 2007 19:00

Театр моди покаже казкове шоу

7 грудня вінницький "Театр Моди На-Дія" святкуватиме 10-річчя. Він був створений для показу дитячого одягу. Актори театру — діти від 4 до 18 років.

— На ювілей вирішили зробити не просто дефіле, а інсценізацію казки "Лебедина країна", — розповідає керівник театру 50-річна Надія Кацара. А зазвичай влаштовували тематичні покази, наприклад весняної моди.

Директор вінницької торговельно-промислової палати привітав театр та виділив премію 700 грн. На неї купили тканину для костюмів.

— У створенні образу я даю дітям повну свободу, — коментує Надія Олексіївна. — Я лише допомагаю кроїти костюм. У нашому театрі дітвора навчається танцювати, співати, ну, і звичайно ж, представляти себе. Правильно вийти, не розгубитися перед глядачами.

До постановки діти готуються третій місяць поспіль. Героями казки є два лебеді — чорний та білий, які сперечаються за озеро, де живуть.

— Найважче було з костюмами для лебедів — вони зовсім різні, — говорить Кацара. — Білий вишуканий, з плавними лініями. Чорний навпаки — більш різкий.

У виставі візьмуть участь 30 дітей. Показ відбудеться в актовій залі Будівельного технікуму на просп. Коцюбинського в п"ятницю. Початок — о 17.00. Вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «Театр моди покаже казкове шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі