пʼятниця, 29 лютого 2008 16:50

Танців навчають безкоштовно

У приміщенні колишнього хмельницького кінотеатру "Проскурів" запрацював Будинок молоді. Міськрада віддала приміщення в оренду на 25 років Хмельницькому національному університетові — колишньому технологічному університету "Поділля".

— Тут будуть вечори, клуби за інтересами, дискотеки, — розповідає директор Центру культури Хмельницького університету Василь Цимбалістий, 58 років. — Щоп"ятниці, суботи та неділі — розважальні заходи. Щосереди — гуртки сучасного та бального танцю.

Раніше університет мав лише власну актову залу. Ремонт Будинку молоді заклад зробив своїм коштом. Скільки витратили — ще не підраховували.

— Ми оголосили конкурс на місце діджея, — веде далі директор, — хочемо, щоб дискотеки були найкращими в місті. Вхід коштуватиме п"ять гривень. Займатися сучасними і бальними танцями можна буде безкоштовно. Двері відкриті не лише для студентів університету, а для всієї молоді Хмельницького.

Контактний телефон Будинку молоді: (03822) 2 41 72. За ним записують у безкоштовні гуртки.

Зараз ви читаєте новину «Танців навчають безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі