четвер, 03 січня 2008 18:57

Тамара Барільоті народила двійню

У райцентрі Шепетівка Хмельницької області в перший день нового року народилися три дівчинки. О 00.15 — в 21-річної Ірини Бондарчук. А о сьомій годині ранку Тамара Барільоті народила двійню.

— Моя бабуся теж із двійнят, — розповідає Тамара, 31 рік. — Старшу доньку назвемо Марійкою на її честь, меншу — Софійкою. Ім"я придумав семирічний син Андрійко.

Діти народилися недоношеними, на 33-му тижні. Одна дівчинка вагою 1920 г, друга — 1150.

Батько немовлят Андрій — військовослужбовець. Доньок ще не бачив, бо вони знаходяться в інкубаторі для новонароджених. Розвиваються добре, вже просять їсти.

У райцентрі Калинівка на Вінниччині 1 січня з"явилися на світ троє хлопчиків.

19-річна Світлана Підвербна із села Гущинець Калинівського району народила о шостій ранку хлопчика вагою 4300 г. Хоче назвати Дмитром, бо подобається це ім"я.

Світлана працювала офіціанткою у калинівському кафе "Мальва". Там подружка познайомила її з військовослужбовцем, 19-річним Вадимом із Калинівки. Торік одружилися. Більше дітей поки не планують. Кажуть, треба спочатку цю на ноги поставити.

— Якщо в новорічну ніч народжуються лише хлопчики, то ніяких протистоянь у нас не буде, — каже завідувач пологовим відділенням райлікарні Дмитро Клепко, 61 рік. — Така прикмета.

О пів на першу ночі у Вінниці в пологових будинках N1 та N2 народилися двоє немовлят — хлопчик і дівчинка. Загалом у місті в трьох пологових будинках у новорічну ніч з"явилися на світ 16 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Тамара Барільоті народила двійню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі