середа, 26 грудня 2007 19:30

Святкові зачіски подорожчали на 50 гривень

Цього тижня знайти вільного перукаря у Вінниці неможливо. У передноворічні дні вони розписані по хвилинах.

— Зараз роблять зачіски на корпоративні вечірки, — розповідає майстер перукарні "Лідія" Ангеліна Бойківська. — У понеділок клієнтка замовила зробити на голові ялинку для костюмованої вечірки. Ми викладали волосся пошарово у формі ялинки, прикрасили його зеленим дощиком. Обійшлася така зачіска у 250 гривень, але ж і робили її майже три години. На костюмованій вечірці вона мала грати роль ялинки.

Звичайна стрижка та укладка подорожчали на 30 грн. Святкові зачіски коштують на 50 грн дорожче.

— Замовила собі зачіску "Розлітайку". Мені накрутять волосся і відокремлять локони на дрібні спіральки. Вийде дуже пишно і прикольно. Вдома прикрашу зачіску сніжинками і сірим мєхом, аби бути схожою на мишку, — розповідає 30-річна Галина Кропивницька. — Три місяці тому до дня народження така зачіска обійшлася мені в 145 гривень, а тепер сказали аж 200. Я, звісно, не згодна з цим, але куди дінешся. Перед святами все подорожчало.

Торік вінничанки замовляли практичніші зачіски — накручене волосся, або трохи підняте. Цього року повернулася мода на зачіски 1960-х. Волосся укладають не локонами, а хвилями за допомогою щипців. Роблять зачіску дві години, зате тримається вона близько п"яти днів. Коштує майже 100 грн.

У перукарні "Вітраж" на вул. Келецькій на дитячі святкові зачіски роблять знижки 10–25%. Чим дорожча укладка, тим більша знижка.

— Нині з"явилася мода робити дітям зачіски на новорічні ранки, — розповідає 25-річна перукарка Віта Кравець. — Найчастіше замовляють "високу зачіску" — волосся просять підняти доверху, заколоти і прикрасити. Прикрашаємо сніжинками та квітами. Така зачіска обійдеться у 150 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Святкові зачіски подорожчали на 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі