середа, 05 березня 2008 15:35

Світлана Бабаєва стала найкращою вихователькою Вінниці

За результатами конкурсу "Вихователь року-2007" найбільше балів набрала вихователька дитсадка N23 Світлана Бабаєва, 38 років. Вона отримала і приз глядацьких симпатій.

— Це для мене навіть більша заслуга, ніж виграш у конкурсі, — говорить Світлана. — До виступу в нас був конкурс методичних матеріалів. Я потрапила до четвірки фіналістів — це вже перемога. А от симпатії глядачів показують, що в мене була дійсно гарна програма. Їх не підкупиш, бо переважно в залі сиділи діти.

Крім Світлани, участь у конкурсі взяли ще три виховательки: Олена Філяновська з дитсадка N30 — отримала титул "Вихователь-ерудит", Оксана Іскра зі садка N42 стала "Вихователем-новатором", а Людмила Кравчук із дитсадка N27 здобула звання "Вихователь-творець". Міський відділ освіти вручив учасницям кухонний комбайн, сервіз та по 200 грн премії.

— Завдяки конкурсу підтримуємо цікавість вихователів до нових методів виховання дітей, — говорить начальник Вінницького міського управління освіти Володимир Буняк. — Понад десять років проводимо цей захід, який трансформувався з "Нумо, дівчата".

Зараз ви читаєте новину «Світлана Бабаєва стала найкращою вихователькою Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі