четвер, 26 червня 2008 19:33

Суміш настойок допомагає при аритмії

— Потрапив до лікарні з інфарктом, — розповідає у вінницькій аптеці 58-річний Степан Вакуляк із села Малі Хутори Вінницького району, — ніколи не думав, що торкнеться мене ця біда. І так злякався, що це може бути все. Почав говорити з іншими хворими. Одна жінка розказала, як вже другий рік її чоловік приймає після інфаркту цю настойку. А вона п"є від неврозів, аритмії та стенокардії. А сусідка її мала першу стадію раку і теж після настойки поправилася.

Купуєте в аптеці спиртові настойки: по 100 мл півонії, глоду, валеріани, 25 мл м"яти, 50 мл евкаліпту, 10 стовпців гвоздики. Все це змішати, закрити в півлітровій пляшці з темного скла та настоювати 2 тижні в темному місці. Приймати 3 рази на день за 15 хвилин до їжі по 25 капель. Крапати на цукор або воду.

— Я вже півроку п"ю цю настойку, — продовжує чоловік, — раніше, перед інфарктом, по три рази на тиждень "скору" визивав. А це вже й забувся, коли вони в мене були.

Зараз ви читаєте новину «Суміш настойок допомагає при аритмії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі