четвер, 05 лютого 2009 20:37

Станіслав Слободяник повісився в шафі

21 січня повісився 13-річний Станіслав Слободяник із селища Вороновиця Вінницького району. Перед цим хлопчик дивився передачу із проекту "Поки не бачать батьки" каналу "1+1".

— Таня казала, що вони зі Стасом дивилися розповідь про дівчинку, яка покінчила життя самогубством, — розповідає секретар сільради Катерина Іванівна, прізвище не називає. — Коли задзвонив телефон, жінка вийшла, а як повернулася за 10 хвилин, побачила сина зі спини в шкафу. Він висів на ремені від штанів.

До Вороновиці Станіслав переїхав із мамою Тетяною рік тому. Жили разом із прабабусею Олександрою.

— Бабця їхня в аптеці все життя проробила, — продовжує секретар. — У неї було дві дочки, вони померли, а це внучка приїхала із правнуком. Таня десь у Вінниці робила. Із чоловіком вона в розводі, він окремо живе, помагає. Люди по селі говорили, що на море возив Стасіка. Сусіди про нього дуже добре відзивалися, і про маму нічого поганого не чула.

Кримінальну справу за фактом смерті не порушували, бо ознак злочину не виявили.

— Хлопчик був позитивним у всіх відношеннях, — каже класний керівник Світлана Андренко. — Стасик навчався добре. Був гарним спортсменом, займався східними єдиноборствами. Із дітьми і з дорослими спілкувався завжди приязно, мав багато друзів. Я не пам"ятаю, щоб напередодні в дитини були якісь проблеми чи якісь погані оцінки.

Зараз ви читаєте новину «Станіслав Слободяник повісився в шафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі