пʼятниця, 19 вересня 2008 18:37

Слідчий СБУ Руслан Сич загинув у аварії

Вночі 16 вересня трасою Ямпіль—Немирів зі службового відрядження поверталися працівники управління Служби безпеки у Вінницькій області 27-річний В"ячеслав Мельник та 33-річний Руслан Сич. Була злива. За кермом автомобіля "ВАЗ-21114" сидів оперуповноважений СБУ Мельник. О першій ночі поблизу села Чуків Немирівського району водій не справився з керуванням. Машина з"їхала в кювет, перекинулася й загорілася.

Старший слідчий в особливо важливих справах майор юстиції Руслан Сич загинув на місці. В"ячеслава Мельника викинуло з машини. Зі струсом мозку та численними пораненнями чоловіка доправили до Немирівської лікарні.

— Руслан Сич був слідчий від Бога. Молодий, але розумний, відповідальний і  перспективний, — повідомили в прес-службі УСБУ у Вінницькій області. — Йому доручали розслідувати одні з найскладніших справ. Неодноразово відзначали за хорошу роботу. Ще коли навчався в Академії СБУ в Києві, його ставили за приклад іншим. Був фанатом спорту і здорового способу життя. Займався рукопашним боєм. Товариський і приязний.

19 вересня Руслана Сича поховали. У нього залишилися батьки, син Максим, 3 роки, та вагітна дружина Олена.

Працівники УСБУ у Вінницькій області глибоко сумують з приводу трагічної загибелі  колеги Руслана Сича і співчувають його рідним.

Зараз ви читаєте новину «Слідчий СБУ Руслан Сич загинув у аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі