понеділок, 28 січня 2008 17:40

Школярі пограбували сільське кафе

— Двоє школярів 13-ти і двоє 15-ти років уночі 21 січня залізли через вікно в кафе села Серебрія Могилів-Подільського району на Вінниччині. Винесли на суму 300 гривень десять пляшок горілки, горішки, чіпси, два блоки цигарок, — розповідає начальник міського відділу міліції Василь Шрамко. — Відкрити касовий апарат не змогли, тому забрали з собою. Його знайшли зламаним у річці. Власник кафе каже, що грошей там не було.

Троє хлопців мешкають у сусідньому селі Кремінне. А 15-річний Артур родом із Ямпільського району. У село приїхав до бабусі. Із рештою хлопців товаришував із дитинства.

Юнаки раніше часто бували в кафе. Після нового року господар його закрив через малу кількість відвідувачів. Навідувався туди рідко, в селі не проживав. Хлопці про це знали.

— Усі вони з благополучних сімей, добре вчилися у школі, — додає Шрамко. — Підозрюємо, що причетні й до пограбування магазину в Кремінному кілька тижнів тому. Продавчиня недалеко живе і бачила, як вони з вікна вилазили. Тоді також викрали продукти й горілку.

Підозрюваних затримали. В одного з них знайшли викрадену горілку. За крадіжку зі зломом їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Школярі пограбували сільське кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі