середа, 02 липня 2008 18:53

"Скажені перегони" пройшли у Вінниці

28 червня у Вінниці вперше відбувся етап Кубка України з автослалому "Скажені перегони". Участь брали 20 спортсменів-автолюбителів із Одеси, Києва, Хмельницького, Івана-Франківська.

Автослалом — це швидкісне маневрування на машині розміченою трасою. Водії стартують по одному. Авто на дорозі петляє, розвертається на 180 градусів, потім їде задом, знову розвертається. Виграє той, хто швидше і вправніше долає дистанцію.

Визнаними лідерами у цьому виді спорту є івано-франківські водії.

— Але ми до них потроху підбираємося, — розповідає учасник і один із організаторів турніру вінничанин Сергій Остапенко, 30 років. — У нас діє обласний клуб автолюбителів, де культивують автослалом. Зараз у клубі 20 чоловік.

Перше місце у класі передньоприводних авто здобув Ігор Фальчук із Франківська. У класі задньоприводних — його земляк Володимир Буряк. Серед вінничан найкращим став Сергій Трефілов, 32 роки. Він посів друге місце у класі передньоприводних машин.

Змагання проходили на автодромі "КАІСА"  за 5 км від Вінниці. Кубок має шість етапів. Наступний пройде 20 липня в Одесі. Заключний — у Франківську.

Зараз ви читаєте новину «"Скажені перегони" пройшли у Вінниці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі