вівторок, 29 липня 2008 17:44

Шість людей загинуло в аваріях минулого тижня

23 липня о 20.00 біля села Гунька Немирівського району Вінниччини зіткнулися два автомобілі — "Форд Транзит" і "Нива". У результаті двоє людей померло, троє в лікарні.

— Водій "форду" 41-річний Володимир під час зливи не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, — розповідає інспектор відділення профілактичної роботи Державтоінспекції у Вінницькій області капітан Володимир Антонюк, 25 років. — Чоловік — підприємець із Теплика. Їхав із дружиною Валентиною, 40 років, із Вінниці. Вони закупили товар і везли в Теплик. Жінка померла в лікарні. Водій "Ниви", вінничанин Олексій, 32 роки, їхав із дружиною Іриною, 33 роки, дітьми Дмитром, 12 років, та Ігорем, 4 роки. Ірина загинула на місці. Школяр Дмитро, Ігор та їх батько Олексій перебувають в Немирівській райлікарні. В Олексія — переломи нижньої щелепи та ноги, рвана рана лівої руки, закрита черепно-мозкова травма. Водій "форда" не постраждав.

25 липня неподалік села Дяківці Літинського району загинув 8-річний хлопчик. Його мати, землевпорядник сільської ради села Громадське, не впоралася з керуванням, з"їхала в кювет та зіткнулася з деревом.

26 липня о 23.45 житель села Нова Ободівка Тростянецького району також в"їхав у дерево. Чоловік помер на руках у лікарів.

Цього ж дня, о 12.00, в селі Зарванці Вінницького району водій автомобіля "пежо", рухаючись заднім ходом, наїхав на пенсіонерку. Жінка загинула на місці пригоди.

27 липня загинув 47-річний житель села Старостинці Погребищенського району. Він зупинив КамАЗ, щоб під"їхати додому. Водій зіткнувся з причепом, що стояв на узбіччі. Чоловіка госпіталізовано.

Цього ж дня ввечері водій автомобіля "Опель Аскона" наїхав у Вінниці на 37-річну місцеву жительку. Водій був у нетверезому стані. Жінку доставлено до Вінницької міської лікарні N2 із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм спини.

Зараз ви читаєте новину «Шість людей загинуло в аваріях минулого тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі