пʼятниця, 25 травня 2007 07:02

Сироту одягли в костюм від Вороніна

Козятинська мерія шукала спонсорів для купівлі 16-річному сироті Олегові Мартовицькому костюма на випускний бал. Розраховувала на купівлю з базару за 200–300 грн.

Олег ходить до козятинської школи N2. Він — єдиний із 50 сиріт Козятина, хто нині закінчує школу. Кілька років тому в хлопця померла бабуся, яка виховувала його з шести років. Тепер він живе із старшим братом.

— Олег соромився йти на бал у старих штанях, — розповідає начальник відділу в справах сім"ї та молоді Козятинської міськради Лідія Зарічна. — Звернулася до кількох місцевих фірм за допомогою.

Комерційний директор "Козятинського птахокомбінату" Віктор Карапота, 33 роки, особисто завіз сироту до Києва в салон-магазин "Михаїл Воронін".

— Йому подобалося все, що пропонували, — розповідає підприємець.

Зупинилися на костюмі чорного кольору за 1,3 тис. грн. Туфлі, сорочку, краватку Олегові купив Вадим Поліщук — колишній випускник козятинської школи N2, який має бізнес у Західній Україні.

— Це мій перший костюм. Я в ньому ніби в смокінгу, — каже випускник.

Олег збирається вступати до Козятинського вищого училища залізничного транспорту. У нього є дівчина — 16-річна Аня.

Зараз ви читаєте новину «Сироту одягли в костюм від Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі