понеділок, 07 квітня 2008 17:45

Сергію Бричуку перебило хребет

Удень 2 квітня 47-річний Сергій Бричук із села Соколівка Крижопільського району на Вінниччині розбирав сільський телятник.

— Приміщення вже років вісім не діє, — каже секретар Соколівської сільради Катерина Звонецька. — Сергій зі своїм другом Володею Пляциком вирішили підзаробити. Крали там арматуру, що стягувала бетонні стіни.

Одна зі стін не витримала, на Сергія впало панельне перекриття. Чоловікові зламало хребет і він помер на місці.

— Володимир Пляцик у той момент був в іншому кінці 60-метрового телятника, — розповідає начальник районного відділу надзвичайних ситуацій Валерій Кушнір, 45 роки. — Він розбирав там блоки. Пляцик, побачивши, що трапилось, вибіг за допомогою на дорогу. Неподалік якраз проїжджав тракторист місцевого сільгосппідприємства, який відтягнув бетонну панель. А люди, які збіглися, допомогли витягти тіло Сергія.

Сергій Бричук десять останніх років жив сам. Дружина Наталія забрала їхніх трьох дітей і переїхала в сусіднє село, звідки родом.

— Любив Сірожа випити. У нього після служби в Афганістані з психікою щось случилося, — згадує Звонецька. — От недавно зайшло щось у голову — підпалив двері та вікна своєї хати. Просто так.

Поховали Сергія Бричука на кладовищі в Соколівці.

Зараз ви читаєте новину «Сергію Бричуку перебило хребет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі