понеділок, 14 квітня 2008 18:18

Сергій Дечанівський підпалив хату сусідці

20-річний житель села Скипче Городоцького району на Хмельниччині Сергій Дечанівський напідпитку прийшов до сусідки Лідії, 66 років. Прихопив із собою пляшку з соляркою. Зайшовши до хати, він ударив жінку в обличчя, потім облив помешкання дизпаливом і підпалив.

— Мати Сергія 47-річна Раїса не перший рік ходила до сусідки випивати, — каже голова Скипчеської сільської ради Віктор Катрич. — Хлопець не раз просив її кинути пити. Того вечора Рая знову пішла до Лідки. То він трохи випив і пішов на розборки. Гарячкуватий. А взагалі нормальна сім"я. Батько Сергія 46-річний Анатолій і його старший брат Олег, 24 роки, працюють у Києві — будують мости. Батько як вип"є, то хіба може заспівати на радощах.

Лідія та Раїса вискочили з хати. Сусіди допомогли загасити пожежу. Проти Сергія порушили кримінальну справу. Кілька місяців тому хлопець повернувся зі строкової військової служби.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дечанівський підпалив хату сусідці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі