пʼятниця, 29 лютого 2008 16:52

Руслан Біда нанесе на пелюстку ваш портрет

Автор: фото: Юрій МУРАХОВСЬКИЙ
  Руслан Біда показує квіти з написами у вінницькому магазині ”Троянда”. Чоловік запевняє, що наклейки на спеціальній прозорій плівці можна наносити на будь-які квіти.  Він домовився з квітковими магазинами, що буде туди поставляти наклейки
Руслан Біда показує квіти з написами у вінницькому магазині ”Троянда”. Чоловік запевняє, що наклейки на спеціальній прозорій плівці можна наносити на будь-які квіти. Він домовився з квітковими магазинами, що буде туди поставляти наклейки

У вінницькій мережі магазинів "Троянда" тиждень тому з"явилися квіти з написами на пелюстках. Наклейки на них виготовляє інженер 32-річний Руслан Біда.

— Я давно шукав хорошу бізнес-ідею, — каже Руслан. — Якось зустрів друга Володю з Литви. Він займався наклейками. Каже, такі квіти у нього розкуповували на "ура".

Текст Руслан набирає на комп"ютері. Потім струменевим принтером друкує його на прозорій плівці, яку купує в Києві. Плівку приклеює на пелюстки.

— На це ще прийде мода, — впевнений чоловік. — Два роки тому модно було бризкати квітки бльостками. Зараз такі квіти ніхто не купує.

Руслан домовився з мережами вінницьких квіткових магазинів "Троянада" та "Бутон". Його наклейки продаватимуть там. Велика, яку клеять на зовнішній бік пелюстки, коштуватиме 5 грн, менша — 4.

Чоловік запевняє, що може нанести на пелюстку навіть фото. Воно буде повнокольоровим, але коштуватиме вдвічі дорожче за напис.

— Якось хлопець попросив мене на наклейці написати свій номер телефону, — усміхається Руслан. — Він подарував букет дівчині, що йому подобалася. До того не наважувався з нею познайомитися. Потім розповідав, що дівчина подзвонила. Зараз вони зустрічаються.

Наклейки можна розмістити на будь-яких квітах. Головне, щоб пелюстка була гладенькою та сухою.

— Ой, а це що на квітці таке виростили? — русява дівчина в магазині "Троянда" бере білу квітку з написом "Я тебе люблю".

Зараз ви читаєте новину «Руслан Біда нанесе на пелюстку ваш портрет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі