четвер, 14 серпня 2008 17:27

Розширюють перехрестя в обласному центрі

На 10 метрів розширюють вул. Островського у Вінниці на найскладнішому її відрізку: від вул. 50-річчя Перемоги до Привокзальної. Роботи триватимуть протягом серпня. Одночасно комунальники відремонтують водогін. Аби не потрапити в пробку, водіям радять об"їжджати вулицею Нечая, Енгельса та проспектом Коцюбинського.

Вінницький мер Володимир Гройсман повідомив, що вже визначені всі проблемні точки по місту. Перехрестя 50-річчя Перемоги–Островського — одна із них. Світлофор, який тут встановлять, підключать до комп"ютера. Він стане першим у системі автоматизованого керування дорожнім рухом. До цього ж комп"ютера під"єднають світлофори з інших проблемних перехресть міста.

— Роботи, що тривають по вулиці Островського, обійдуться місту в 1,8 мільйона гривень, — підрахував Гройсман.

Цього року мерія планувала розширити ділянку шляху від вул. 50-річчя Перемоги до найкоротшої вінницької вул. Нансена. Роботи відклали на наступний рік через брак коштів.

— Розширення потребують усі вузькі місця та перехрестя доріг, — зазначив мер. — Торік ми розширили на два метри перехрестя Хмельницьке, шосе 40-річчя Перемоги та Київську–Чорновола–Червоноармійську.

2009-го планують зробити більшим усе Хмельницьке шосе, а також перехрестя Соборна–Козицького, Київська–Тарногродського, Київська-Коцюбинського біля готелю "Південний Буг".

Зараз ви читаєте новину «Розширюють перехрестя в обласному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі