понеділок, 21 січня 2008 16:52

Розпродажі почнуться наприкінці січня

У магазині "Взуття" на вул. Папаніна у Вінниці 60% знижка на зимове взуття. За шкіряні черевики фірми "Топаз" просять 80 грн.

— Нове взуття продавали за 250–300 гривень, — пояснює продавчиня Ангеліна Заблоцька. — Зараз чекаємо нову колекцію, тому треба швидше розпродати цю.

Вінничанка Людмила Присяжнюк купила дві пари чоловічого взуття.

— Вони, канєшно, не парадні, але на роботу ходити згодяться. Тут підошва хароша і мєх грубенький, — крутить у руках щойно куплену пару черевиків Людмила. — Я десь читала, що на зиму треба мати дві пари черевиків, щоб вони встигали повністю просохнути.

20-річна студентка Наталя Валігура прийшла купити жіночі чоботи. Вона вже побувала на Муніципальному ринку та переконалася, що там знижок на взуття не дають. У магазині дівчина міряє чорні чоботи на високих підборах.

— Я не куплю такі, — каже Наталя. — Немає жодного модного елементу: ні пряжечок, ні застьожечок. Краще заплачу дорожче, але куплю щось цікавіше.

У магазинах мережі "Чотири сезони" знижки на взуття до 30%.

— Ботінки, які стоїли 600 гривень, тепер 420, — говорить продавчиня магазину Юля Абрамчук. — Крім зимового взуття, є знижки на літні босоніжки та туфлі до 50 відсотків. Їх взимку купують охочіше.

На 70% обіцяють знизити ціни на взуття у магазинах "Інтертоп" в останній тиждень розпродажу колекції. Продавці кажуть, що найвірогідніше це буде в кінці січня. Напередодні обіцяють вивісить оголошення на вітрині.

Зараз ви читаєте новину «Розпродажі почнуться наприкінці січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі