четвер, 24 лютого 2011 17:56

Розіграють 60 подарунків

5 та 6 березня у вінницькому Будинку офіцерів пройде виставка "Всесвіт краси та довголіття".

— Це виставка-шоу здоров'я і краси, — розповідає 34-річна Ольга Маліновська, одна з організаторів, президент жіночого клубу "Жемчужина". — Жінка — символ краси, тому захід присвячений їй. Усі зможуть придбати для рідних та близьких подарунки до 8 Березня.

Упродовж двох днів щогодини розігруватимуть призи. Це будуть 60 подарунків вартістю від 50 до 1 тис. грн — косметичні набори, біжутерія, прикраси, торти, сертифікати на відвідування спортивних клубів, спа-салонів та салонів краси.

— Відвідувачам треба взяти в адміністратора флаєр із відрізним купоном, заповнити його, зареєструвати й отримати код, — каже Маліновська. — Брати участь мають право тільки повнолітні. Якщо людина щось виграла, то їй про це повідомлять на мобільний. Номер вказується при реєстрації. Приз можна забрати одразу або 6 березня о 16.00, коли відбудеться останній розіграш.

На святі пройде показ брендового та дизайнерського одягу. Театр моди Вінницької школи №7 продемонструє театралізоване дефіле власноруч створеного вбрання. Будуть показові виступи міських спортивних клубів і танцювальних шкіл. Відбудуться майстер-класи по стилю, візажу, макіяжу, перукарському мистецтву, спа-процедурах і танцях. Охочим спеціалісти нададуть поради та підберуть макіяж, розпишуть нігті, зроблять зачіску і татуаж хною. Парфумерні магазини допоможуть підібрати аромат. Вінницькі автосалони проведуть презентацію машин для жінок на площі перед будівлею.

— Також представимо хімічні та технічні новинки для домашнього побуту, — додає Ольга. — Аби робота по господарству займала менше часу і представниці прекрасної статі могли більше собі приділяти уваги.

У представників присутніх фірм, магазинів і салонів відвідувачі зможуть взяти візитки зі знижками на придбання товарів та отримання послуг.

Виставка працюватиме 5–6 березня з 10.00 до 18.00 на першому та другому поверхах Будинку офіцерів за адресою: м. Вінниця, пл. Перемоги, 1. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Розіграють 60 подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі