четвер, 29 листопада 2007 18:07

Ринок у Шепетівці залишать до свят

Міськрада Шепетівки Хмельницької області 23 листопада ухвалила рішення про відстрочення ліквідації ринку з проспекту Миру до 1 січня.

— Як член виконкому я звертався до колег із проханням відстрочити перехід ринку до 1 травня, але підтримки не знайшов, — розповідає голова громадської організації торговців "Шепетівщина — краще разом" 41-річний Володимир Синюта. — Усі розуміють, що закрити проспект і перевести торговців на ринок, для якого ще не знайшли місце, — нереально.

24 листопада в суботу на проспекті стояло 1 тис. 80 базарних наметів. Торгують на центральному проспекті вже 12 років. Мешканці навколишніх будинків скаржаться на гамір та сміття. Суд зобов"язав мера ліквідувати ринок.

Торгівці запропонували 1 млн грн на рік за офіційну оренду проспекту для ярмарків у суботу. Міськрада відмовила. За законом вона не може здати в оренду вулицю.

— Ми вивчили досвід організації торгівлі в Тернополі, Чернівцях, Вінниці, — пояснює заступник мера Василь Кулачук. — Знайшли єдиний вихід — залишити торгівлю на деякий час і при цьому виконати рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Ринок у Шепетівці залишать до свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі