четвер, 20 січня 2011 17:08

Рибалки не йдуть із крихкого льоду

Попереджати про небезпеку провалитися під лід на Південному Бузі рятувальники почали через гучномовець. Виїжджають туди, де найчастіше скупчуються рибалки. Кожним мікрорайоном у Вінниці опікується рятувальна частина, розташована поряд.

14 січня об 11.00 на озері в мікрорайоні Вишенька працює частина №1. Службовим червоним мікроавтобусом їдуть уздовж водойми.

— Шановні! Оскільки на вулиці потеплішало, радимо вам піти з озера. Лід крихкий, можете провалитися! — гукає рятувальник.

На кризі близько 30 рибалок.

— Та на нас практично ніхто не звернув уваги. Відмахувалися, продовжували сидіти. Насильно виганяти їх ми не маємо права, — каже Олександр Кузь із обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій.

— У ніч на 26 грудня біля Київського мосту у Вінниці провалилися двоє чоловіків. Урятував їх священик, який живе неподалік. Цього ж дня у селі Велика Мочулка Теплицького району з мосту в озеро злетів автомобіль. Водій та двоє пасажирів устигли вибратися. Третій загинув у салоні. Увечері 12 січня у Вінниці в районі пляжу "Хімік" 58-річний місцевий повзав по льоду. Чоловік психічнохворий, уявив, наче він тоне, — додає Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Рибалки не йдуть із крихкого льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі