Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 17:08

Реєстрацію в Ощадбанку продають за 50 гривень

Біля Вишенського відділення Ощадбанку у Вінниці о 13.00 вишикувалася черга з 20 людей віком переважно від 50 років. Вони очікують видачі реєстраційних талонів. Стаю не представляючись. Одразу запитую, чи довго доведеться чекати. За кілька хвилин підходить пенсіонер і запрошує відійти вбік на розмову.

— Ви туда не попадете сьогодні, — каже російською 62-річний Іван. — Я можу вам віддати свій талончик усього за 50 гривень. Тут нада простояти з семи ранку, щоб його получити. Ви молода, за цей час заробите гроші, а нам старим все рівно, чи дома спати, чи тут посидіти. За це просто скажете своє прізвище, і я завтра отримаю за вас новий талончик.

Із кишені чоловік дістає талон на реєстрацію. Там стоїть номер у черзі й зазначена дата, коли прийти у відділення. На зворотному боці стоїть печатка Ощадбанку.

— Бачте, дійсна, — показує пальцем чоловік. — Прийдете лише один раз зареєструєтеся, а там можете вказати, що будете отримувати гроші поштою. Так зекономите час.

На покупку талона не погоджуюся. Пенсіонер підходить до хлопця, який щойно зайняв чергу. Той за кілька хвилин дістає з гаманця гроші, віддає, забирає талон і йде.

Щоб отримати талон на реєстрацію, достатньо назвати прізвище та ініціали. Ніяких документів пред"являти не треба.

— Ми відмічаємо в списку тих, хто отримав реєстраційний талон, — пояснює заступник керівника вінницької філії Ощадбанку 44-річна Світлана Черненко. — Якщо людина каже, що загубила папірець, даємо інший.

Зараз ви читаєте новину «Реєстрацію в Ощадбанку продають за 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути