четвер, 21 серпня 2008 20:41

Реконструкцію "хрущовок" зупинили

Розпочату в березні модернізацію кількох вінницьких "хрущовок" припинили на початку літа. У під"їздах ремонтники встигли встановити тільки пластикові вікна. А недороблений дах накрили плівкою.

— Коли йшли дощі, то вода стікала аж до третього поверху, — каже 64-річний Микола Кононов, який мешкає в 5-поверховому будинку на Хмельницькому шосе, 89. — Я живу на першому, на голову не капає. А сусіди зробили в квартирах ремонти, все коту під хвіст. Зверталися до Аксельрода (начальник обласного управління комунального господарства. — "ГПУ"). Він сказав, що все компенсують. Думаю, виділять їм по 100 гривень, не більше.

Неля Кондратьєва, 66 років, мешкає на останньому, п"ятому, поверсі.

— Десь три тижні тому почула із вулиці матюки, — каже. — Зраділа, думала, то робітники повернулися до реконструкції. Виглянула у вікно, а вони — вагончики забирають.

Уряд у цьому році скасував державну програму реформування житлово-комунального господарства, кажуть вінницькі комунальники. У держбюджеті витрати на реконструкцію "хрущовок" не передбачені.

На завершення початих робіт міськрада виділила 940 тис. грн.

— Роботи відновляться найближчим часом, — обіцяє начальник міського управління житлово-комунального господарства Роман Аксельрод, 52 роки. — Щодо відшкодування мешканцям матеріальних збитків, то це питання вирішуватиметься поетапно.

Зараз ви читаєте новину «Реконструкцію "хрущовок" зупинили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі