вівторок, 23 жовтня 2007 07:12

Раїсі Дудник забруднили колодязь

13 жовтня близько десятої ранку самотньої пенсіонерки Раїса Дудник із села Селище Літинського району Вінницької області набирала воду, яка качається з її колодязя через водогін, і помітила, що вона червона. Жінка подумавши, що на дні труп. Викликала міліцію.

— З колодязя п"ятиметрової глибини викачали понад тонну води, — каже начальник районної рятувальної служби МНС Микола Рубаха. — Вона була рожево-червоного кольору, без запаху. На дні нічого не знайшли. У шести криницях поруч вода чиста.

У Селищі підозрюють, що жінці спеціально забруднили колодязь. Він стоїть накритий біля дороги. Йому, кажуть, уже близько 200 років. Там часто зупинялися й набирали воду водії та перехожі. На них Раїса Миколаївна постійно сварилася. Нещодавно вона провела від колодязя водогін і зняла відро.

— Торік у селі в один день забруднили два колодязі. Один належить колишньому сільському голові, інший — його сусідові. Досі не знайшли винуватця, — розповідає голова селищної сільради 41-річний Михайло Бевз. — Тоді залили в колодязь олійну фарбу. Вода була жирна, смерділа ацетоном.

Сільрада найняла бригаду з району, яка у вихідні вичистить колодязь. Коштуватимуть роботи до 300 грн. За даними експертизи, у воду висипали порошкову фарбу.

Зараз ви читаєте новину «Раїсі Дудник забруднили колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі