четвер, 22 травня 2008 20:23

"Продала дідову хату разом із дідом"

"Хочемо через газету усовістити прийомну доньку нашого престарілого сусіда діда Миті. Йому за 70. Своїх дітей у нього ніколи не було, прийняв жінку з дитиною. Тоді Олі було 4 рочки. Виростив, викохав її, як свою рідну, вивчив. Поки була жива тьотя Неля, у сім"ї був лад і спокій. Оля часто навідувалася, приїжджала з Одеси, вона там замужем. А коли тьотя Неля померла — дід Митя почав випивати. Ми думали, Оля забере його до себе, як не як хоч і не рідний, але батько. Але вона ніби забула про його існування. Після смерті матері приїздила раз на рік — на проводи.

А останнім часом щось зачастила. То була раз приїхала, з тиждень побула. Потім знову. Ми думали, вона дідом займається. Хоч у хаті йому вибілить. А вона знаєте що зробила? Продала дідову хату разом із дідом. "Вєчно молодой і вєчно п"яний" дід Митя не встиг навіть оком моргнути, як став бомжом.

Поки що його ніхто не виганяє. Напевне, Оля так домовилася з покупцями. Але де гарантія, що нові господарі завтра не перепродають будинок? Куди тоді діватися старому чоловікові?"

Сусіди, Вінниця, вул. Лазо

— Якщо ситуація і справді така, як про неї написали в листі сусіди дідуся, то це порушення його громадянських прав, — прокоментувала нотаріус із Вінниці Аліна Миколайчук. — Аби повернути собі законне житло, він має звернутися до суду з позовом про розірвання договору купівлі-продажу. Якщо суд дійде висновку, що його права порушено, будинок повернуть чоловікові.

Зараз ви читаєте новину «"Продала дідову хату разом із дідом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі