четвер, 25 березня 2010 16:48

Повернуть кошти за тепло

"Вінницяміськтеплоенерго" перерахує тарифи за тепло.

— Усі розрахунки будемо знати після закінчення опалювального сезону, тобто не раніше 15 квітня, — говорить Іван Михайлюк, 62 роки, заступник міського голови Вінниці. — Тоді буде відомо, скільки коштів повернуть кожному споживачеві. Однозначно, буде зменшена абонентська плата. А пільговики, які оформили субсидію та не мають боргів  в літній період, абонплату взагалі не будуть платити.

Залишки на рахунках споживачів будуть автоматично переведені на наступні місяці.

— Цього року об"єдналися кілька теплопостачальних організацій. Ввели нові потужності, які дали відчутну економію. Тепер великі котельні працюють на повну потужність. Тому що до них приєдналися споживачі, яких раніше обслуговували невеликі та енергозатратні теплопостачальники. Також провели оптимізацію систем теплозабезпечення, запровадили новітні технології. Це дало змогу економити тепло, — продовжує Іван Архипович. — На Старому місті в нас працює котельня на альтернативному виді палива. Це щепа, відходи деревини.

Деякі кошти "Вінницяміськтеплоенерго" зберегло за рахунок виробництва власної електроенергії. Залишок у 600 тис. кВт підприємство продало "Вінниціобленерго". Сьогодні "Вінницяміськтеплоенерго" обслуговує майже 280 тис. споживачів.

Зараз ви читаєте новину «Повернуть кошти за тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі