четвер, 25 грудня 2008 17:17

Пошукова служба "ГПУ"

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете надсилати листи і фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Якщо побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть людині чи повідомте до редакції: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007.


Урсалов Максим Валерійович шукає Цюпій Марину Михайлівну, 1979 р.н.

"Розшукую її з 2000 року. Після закінчення школи N 132 в Дніпропетровську поїхала поступати у Вінницький медінститут і з того часу не бачилися".


Шишканова Оксана Валеріївна шукає Семеновського Андрія Васильовича 1981 р. н.

"Андрій — мій зведений брат. Я пам"ятаю його з раннього дитинства. Коли мій папа познайомився з моєю мамою, у неї вже був син Андрій. Мої батьки покохали одне одного й одружилися, народилася я. Папа тоді був військовослужбовцем. Якийсь час ми жили у Вірменії. Потім повернулися в Росію, де жили всі папині родичі. Після смерті мами батько Андрія забрав його до себе. І врешті-решт Андрій став жити з бабушкою у Вінницькій області, Барському районі, у селі Кошаринці. А ми з папою жили в Самарі (Росія). Якийсь час ми листувалися. Останнє повідомлення було у 2000 році, що Андрій одружився. Зараз я стала старшою, багато чого розумію, і дуже хочу знайти Андрія, дізнатися, як він живе і бабушка".


Кулеш Анатолій Семенович шукає Кулеш Миланію Данилівну 1924 р. н. та Вайтенко Миколу

"Шукаю матір і брата. Мене залишили в дитинстві у бабушки в Немирівському районі, у с. Мухівці. Більше нічого про них не чув".

Приданцева (Дорошенко) Галина Владиславівна шукає Ставничу (Лєдєньову) Світлану Володимирівну 1962 р. н.

"Шукаю подругу, куму і хресну матір моєї доньки Олесі. Зі Світланою ми дружили з 1982 року. 1983-го вона була свідком на моєму весіллі у м. Дніпропетровську. У 1985 році хрестила мою доньку. У Світлани теж є донька Ольга 1985–1986 р. н. Ми працювали разом в дитсадку N362 м. Дніпропетровська. Втратили зв"язок із 1988 року".


Мазуренко В"ячеслав Миколайович шукає Федорука Павла Петровича (чи Павловича) 1943 р. н.

"Федорук служив на атомній підводній лодці К-27(в/ч N26992) з 1963 по 1966 роки, був учасником двух походів. Нагороджений медаллю Ушакова. На кораблі був коком. Демобілізувався у 1966 році й виїхав у Вінницьку область".


Панасюк Микола Васильович шукає Крук Анатолія 1959 р. н.

"Ми разом вчилися в енергетичному технікумі у Вінниці. У 1958 році його з технікуму призвали в армію. Куди поїхав після армії Анатолій — я не знаю".


Стрекотін Валерій Володимирович шукає Середюка Василя Володимировича 1965 р. н.

"Розшукую сослуживця, з яким служив у 1985–1987 роках у в/ч N 166 в місті Темертау Карагандинської області, в Казахстані. Василь жив у Вінниці. Казав, що його батько працював рубщиком м"яса на місцевому базарі".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі